Fietstocht Oranjevereniging

HOONHORST – Op 27 april 2021 is het weer zover. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters reizen die dag af naar Eindhoven voor de viering van Koningsdag 2021, in een hermetisch afgesloten studio ….

Helaas …

Wij, de Oranjevereniging Hoonhorst, hadden ons in 2021 weer verheugd op een spetterend Oranjefeest. Helaas gooide ‘Corona’ ook dit jaar weer roet in het eten en hebben wij helaas weer geen programma rondom Koningsdag kunnen organiseren.

Toch een Oranjefietstocht

Er is echter één onderdeel dat wij, met inachtneming van de coronaregels, wel kunnen organiseren. En dat is de Oranjefietstocht. Wij hebben een prachtige tocht in de omgeving van Hoonhorst uitgezet. De tocht is ongeveer 35 kilometer lang. Om de samenscholing van grote groepen deelnemers te voorkomen, hebben wij de deelname gespreid over meerdere dagen. U kunt zelf een geschikte dag en tijdstip kiezen. De routebeschrijving is af te halen op het Anjerpunt Hoonhorst (Kerkstraat 7) op de onderstaande momenten:

* maandagmiddag 26 april van 14.00 uur tot 16.00 uur.

* dinsdagochtend 27 april van 10.00 uur tot 12.00 uur.

* woensdagmiddag 28 april van 14.00 uur tot 16.00 uur.

* vrijdagmiddag30 april van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Opgave is niet nodig en de deelname is gratis.

Routes:

Klik HIER om de route te downloaden in PDF formaat

Klik HIER om te route te downloaden in GPX formaat (navigatie)

Hierbij willen wij iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt bedanken voor uw steun. Zorg goed voor elkaar en we hopen u onder betere omstandigheden weer te mogen begroeten.

Blijf gezond en graag tot volgend jaar!