Potgrondactie 2021

Ook dit jaar gaat de Potgrondactie van de Oranjevereniging Hoonhorst “gewoon” door. Echter in een aangepaste vorm. De Oranjevereniging Hoonhorst komt in 2021 NIET bij u langs voor onze potgrondactie. De reden is dat wij dit (i.v.m. Corona) niet verantwoord vinden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Dit doen wij niet alleen ten bate van onszelf, maar met name als service naar eenieder die er belang bij heeft om tegen een schappelijke prijs kwalitatief goede potgrond (of tuinaarde, of meststof) thuis (eind februari) afgeleverd te krijgen.

Hoe werkt de corona – potgrond actie?

Op het onderstaande formulier kunt u uw bestelling plaatsen. Het formulier kunt u vervolgens inleveren op de onderstaande adressen:

Koelmansstraat 13 / Bennie Zwakenberg / 06 4326 8417

Tempelhof 19 / Wim van Lenthe

Marshoekersteeg 13 / Geert-Jan Cath

Molenhoekweg 7 / Ilse Askamp

Of u kunt uw bestelling sturen naar potgrondactie@oranjevereniginghoonhorst.nl.

Het is de bedoeling dat u bij de plaatsing van de bestelling gelijk betaalt. Dit kan door het geld contant bij het bestelformulier te voegen of het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening NL44 RABO 0312826494 ten name van Oranjevereniging Hoonhorst onder vermelding van uw adres. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met Bennie Zwakenberg.