Potgrondactie 2022

Ook dit jaar gaat de Potgrondactie van de Oranjevereniging Hoonhorst “gewoon” door. De Oranjevereniging Hoonhorst komt ook in 2022 NIET bij u langs voor onze potgrondactie. De reden is dat het onzeker is of dit (i.v.m. Corona) verantwoord is. Wij vragen hiervoor uw begrip. De potgrondactie gaat dus WEL door, zij het in gewijzigde vorm. U heeft dus ook in 2022 de mogelijkheid om voor een schappelijke prijs kwalitatief goede potgrond (of tuinaarde, of meststof) thuis afgeleverd te krijgen.

U heeft een formulier ontvangen bij het dorpsblad. De kern van Wijthmen heeft het formulier begin januari kunnen aantreffen in de brievenbus.

Wanneer u een bestelling wil plaatsen dan kunt u het formulier invullen en inleveren op de onderstaande adressen:

Koelmansstraat 13 / Bennie Zwakenberg / 06 4326 8417

Tempelhof 19 / Wim van Lenthe

Marshoekersteeg 13 / Geert-Jan Cath

Molenhoekweg 7 / Ilse Askamp

U kunt uw bestelling ook digitaal versturen. Dit dan door een mail te zenden naar potgrondactie@oranjevereniginghoonhorst.nl.

Wij hopen dat u onze vereniging een warm hart toedraagt en massaal uw bestellingen plaatst!
De bestelling wordt op zaterdag 5 maart 2022 bij u thuis afgeleverd.

Het is de bedoeling dat u bij de plaatsing van de bestelling gelijk betaalt. Dit kan door het geld contant bij het bestelformulier te voegen of het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening NL44 RABO 0312826494 ten name van Oranjevereniging Hoonhorst onder vermelding van uw adres. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met Bennie Zwakenberg. (06-4326 8417)