Oranjevereniging Hoonhorst is er klaar voor!

Vanavond werd de nieuwe kleding gepromoot door de leden en bestuur van Oranjevereniging Hoonhorst e.o. Deze vereniging gaat het 43e seizoen in met 5 bestuursleden en 12 leden. Zij zijn zeer actief met eigen commissies, allen met een eigen karakter en inhoud aldus de voorzitter: Wim van Lenthe. Dit maakt onze Oranjevereniging succesvol tezamen met vele sponsoren die ons elk jaar een warm hart toedragen..

Tevens werd het nieuwe programma van 2016 gelanceerd met 5 dagen volop activiteiten. Onder andere op 22 April de koningsspelen met de scholen uit Hoonhorst en Emmen en Oranje Darts . Op zaterdag 23 April wordt het Klaverjastoernooi gehouden en ’s avonds de grote Oranjebingo.

Zondag treden Aalt en Anja Westerman op tijdens de vertrouwde 50+ middag. Op dinsdagavond in het voorprogramma de motoravonturen van Sjaak Lucassen en aansluitend de feestavond met DJ Franky_V in the Mix.

Op koningsdag in de ochtend de Oranjefietstocht en voor de kinderen Vossenjacht en later de versierde optocht met m.m.v. Polyhymnia Lemelerveld. Om 14.00 start het spectaculaire sportieve hoofdprogramma met aansluitend de grote dorps BBQ met muziek van DJ Ronny.

Kortom er is weer veel te doen in Hoonhorst.